Close menu

Koulutuspäivillä on yritysnäyttely sekä yritysten järjestämää työpajaohjelmaa.

Näyttelyosastolla ovat mukana:


Casio Europe

Casion ohjelmat ja laskimet ovat olleet vuosikymmenet osa suomalaista opetusta. Saat hyödyllisiä käyttövinkkejä osastollamme! Työpajoissa keskitytään tekniikan käyttöön opetuksessa pedagogisesta näkökulmasta.


e-Oppi Oy                                                                                                 

Multimediarikkaat ja monialaiset digikirjat alakoulusta lukioon.
www.e-oppi.fi

Uutta e-Opilta: toimimme jälleenmyyjänä Praktikalin tuotteille Suomessa.
Meiltä saatavilla valmiiksi koostetut fysiikan välinepaketit ilmiöiden havainnollistamiseen – opettavaiset ja mukaansatempaavat kokonaisuudet.


Edita Publishing Oyedita logo

Olemme laaja-alainen oppimisen kumppani. Tarjoamme oppimateriaaleja sekä opetus- ja kasvatusalan koulutuksia oppimisen tueksi.

oppiminen.edita.fi


Four Ferries Oy

Four Ferries on matematiikkaan erikoistunut edTech yritys, jonka lippulaiva on nimeltään eMathStudio. eMathStudio tuo teknologian ja pedagogiikan lähemmäksi toisiaan, ympäristössä, joka oikeasti ymmärtää matematiikkaa. Se sisältää kaiken mitä tarvitset luokkahuoneen opetukseen; yläkoulun digitaalisen kirjasarjan, lukion digitaalisen pitkän matematiikan kirjasarjan, digitaaliset työkalut sujuvan matematiikan kirjoittamiseen, automaattisen tarkistimen, kotitehtävien katselun ja arvioinnin, sekä oppimisanalytiikkaa. Automaattinen tarkistimme on maailmassa ainutlaatuinen: Se tarkistaa opiskelijan ratkaisun askel askeleelta, ja ilmoittaa onko askel oikea vai onko siinä mahdollisesti virhe. Uutena osiona on suuren suosion saanut osaamiskartoitus, joka tunnistaa oppimisaukkoja sekä tähän liittyvä paikkaamismoduuli.
Tuemme matematiikan opettajia niin, että he voivat keskittyä tehtävien tarkistamisen sijaan matematiikan opetuksen laadun lisäämiseen.

Yrityksemme voitti kilpailun Pohjoismaiden parhaasta EdTech
start-up yrityksestä 2019 (GESAward), sai kolmannen sijan ReImagine Education kilpailussa Lontoossa 2019 ja eOppimiskeskus valitsi keväällä 2021 eMathStdudion ”Suomen parhaaksi digitaaliseksi oppimisratkaisuksi”. Lue lisää: www.eMathStudio.com

Tervetuloa osastollemme ja työpajoihimme tutustumaan uusimpaan versioon eMathStudiosta.


IS-VET OyIsvet logo

IS-VET – opetusvälineiden ja erikoiskalusteiden asiantuntija

Hyvät opetusvälineet ovat tärkeä osa oppimista ja kouluympäristöä. IS-VET -opetusjärjestelmä muodostuu yli 30 000 havainnollistavasta opetusvälineestä ja erikoiskalusteesta.

IS-VET tarjoaa yhteensopivat laitteet, kalusteet sekä oppilaan ja opettajan aineistot – kaiken mitä onnistunut opetustilanne vaatii. Laadukkaat välineet ja toimivat tilat antavat vapauden keskittyä olennaiseen – uuden tiedon ja osaamisen luomiseen.

Lisätietoja tuotteistamme osoitteessa www.isvet.fi


Kesälukioseura ry

Kesälukioseura kokoaa yhteen eri lukioaineisiin ja niiden ulkopuolellekin keskittyvät leirimuotoiset kesälukiot. Kesälukioissa voi suorittaa kursseja/moduuleja kiinnostavien teemojen ja työpajojen sekä vapaa-ajanohjelman ja yhdessäolon merkeissä.
https://kesalukio.fi 


Lukema-verkostolukema logo

Lukema-verkosto on kaikille matematiikan ja luonnontieteiden kehittämisestä kiinnostuneille lukion opettajille ja rehtoreille avoin yhteisö. Verkostoa koordinoivat Otaniemen lukio ja Maunulan yhteiskoulu – Helsingin matematiikkalukio. Lisätietoja:
lukemaverkosto.fi


MFKA-Kustannus OyMFKA

MFKA-Kustannus Oy on MAOLin oma kustannusyhtiö. MFKA:n tuotteita ovat laadukkaat ja monipuoliset kokeet lukioon ja perusopetukseen, yo-kokeiden pisteytysohjeet, matemaattisten aineiden opetusta ja osaamista tukevat kirjat sekä uusimpana MAOL2-oppimisympäristö perusopetuksen yläluokille ja toiselle asteelle. Tervetuloa ständille ja työpajoihimme!
mfka.fi


Otava Oppimisen palvelut

Olemme kotimainen oppimisen asiantuntija. Tuotamme digitaalisia ja painettuja oppimateriaaleja esiopetuksesta aikuiskoulutukseen ja valmennamme kouluja toimintaympäristön muutoksiin.
oppimisenpalvelut.otava.fi


Päivölän opisto

Päivölän opisto on yliopistosuuntautunut kansanopisto, jossa opiskellaan luonnontiedettä, oikeustiedettä, kuvataidetta ja arkkitehtuuria. Lisäksi Päivölässä toimii Matematiikkalinja, joka on suunnattu tieteestä ja teknologiasta kiinnostuneille peruskoulunsa päättäville nuorille. Matematiikkalinjalla yhdistyvät matemaattisten aineiden opinnot sekä Valkeakosken Tietotien lukio-opinnot.


Rakennusteollisuuden koulutuskeskus RATEKOrt logo

Rakennusteollisuus – yhdessä yhteiskuntaa rakentaen.


Sagitta Pedagog ABsagitta logo

sagitta.se


Sanoma Pro

Onnistu omalla tyylilläsi. Sanoma Pron tulevaisuuden taitoja tukevissa oppimateriaaleissa yhdistyvät digitaalisen ja painetun materiaalin parhaat puolet.


SchoolStore Team Oy

Teemme oppimateriaalia, koodaamme opiskelua tukevia sovelluksia, koulutamme opettajia, opetamme oppilaita ja myymme koulutarvikkeita! SchoolStore.fi on Texas Instruments ja Vernier -tuotteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. www.schoolstore.fi


Studeo Oy

Sujuvasti eteenpäin Studeon avulla! Studeon sähköiset oppimateriaalit ovat täynnä opettamista ja oppimista tukevia ominaisuuksia. Osallistu työpajoihimme ja tule tutustumaan Studeon oppimateriaaleihin osastollemme. www.studeo.fi


Terra Cognita Oy

Terra Cognita kustantaa parasta suomenkielistä tietokirjallisuutta.


Tevella Oy

Tevella – Opi kanssamme

Lapset ja nuoret ovat tulevaisuuden tekijöitä, ja meidän tehtävämme on olla mukana rakentamassa yhteistä tulevaisuutta tarjoamalla heille parhaimmat mahdolliset puitteet kasvuun, kehitykseen ja oppimiseen.

Luonnontieteiden ja teknologian oppimisympäristömme mahdollistavat uudenaikaisen ja innostavan oppimisen. Valikoimaamme kuuluvat tarvittavat välineet, kalusteet ja koulukemikaalit.


Tilastokeskustilastokeskus logo

Tilastokeskus tuottaa luotettavia ja puolueettomia tilastoja suomalaisesta yhteiskunnasta. Tehtävämme on jalostaa eri tietolähteistä kertyvää tietoa tilastoiksi ja tuoda se kaikkien suomalaisten hyödyksi. Opettajille suunnattu sivusto löytyy osoitteesta: www.stat.fi/opitilastoista


Xiphera Oy

Xiphera Oy on suomalainen yritys, joka suunnittelee laitepohjaista tiedon salausta ja suojausta käyttäen standardoituja kryptografisia algoritmeja. Tuotevalikoimamme muodostuu turvatuista ja tehokkaista IP-lohkoista (Intellectual Property), jotka suunnitellaan suoraan FPGA-piireille (Field Programmable Gate Arrays). 

Xiphera on ollut mukana kehittämässä kaikille avointa Johdatus kryptografiaan -MOOC-kurssia, jossa sukelletaan kryptografian ja siinä käytetyn matematiikan maailmaan.

Lue lisää meistä:
https://xiphera.com/